SUNA ACUM PENTRU O CONSULTATIE JURIDICA DE INCREDERE, REPREZENTARE IN CAUZE PENALE, CIVILE, DIVORTURI, PARTAJE, DESPAGUBIRI ACCIDENTE AUTO, MALPRAXIS & ALTE DOMENII

Partajul bunurilor comune

Cum se face împărțirea bunurilor după divorț?

Care sînt drepturile fostei soții după divorț?

Cine rămâne în casă după divorț?

După câți ani de căsătorie bunurile devin comune?

Ce drepturi am asupra bunurilor dobândite în concubinaj?

Care sînt costurile partajului, taxa de timbru, onorariul avocatului, costul expertizei?

La ce riscuri mă expun dacă inițiez un proces de partaj fără să fiu reprezentat de un avocat?

Dacă îți ridici asemenea întrebări atunci ai nevoie de un avocat bun specializat în partaj care să-ți răspundă la toate nelămuririle pe care le ai cu privire la împărțeala bunurilor comune.

Trebuie să știi că prezența părților în procesul de partaj nu este obligatorie, acestea putând fi reprezentate de un avocat bun specializat în partaj.
Deci nu este necesară deplasarea în țară a cetățenilor români care locuiesc în străinătate, reprezentarea părților fiind posibilă în baza unui contract de asistență juridică între client si avocat, încheiat în condiții de siguranță și confidențialitate prin intermediul poștei electronice (mail, Messenger, Whatsapp, etc.)

Deasemenea, trebuie să știi că inițierea unui proces de partaj poate conduce la eforturi psihice si materiale însemnate, fiind considerat pe bună dreptate unul dintre cele mai complicate procese din domeniul civil.

În consecință , lipsa angajării serviciilor juridice ale unui avocat specializat în partaj te poate supune unor elemente majore de risc, mai ales în cazul unui proces de partaj care se desfășoară în lipsa înțelegerii între soți.

Sprijinul acordat de un avocat specializat în partaj te poate feri de pierderi semnificative generate de necunoașterea legii și a procedurilor specifice partajului.

Un avocat specializat în partaj, care să-ți susțină cauza în mod profesionist, poate face diferența, mai ales atunci când partea adversă este reprezentată de către un avocat.

Un avocat bun are experiență în toate demersurile ce trebuie urmate într-un proces de partaj și poate găsi rapid soluțiile cele mai eficiente în cazul tău.

Un avocat specializat în partaj îți poate oferi confortul și siguranța că vei avea parte de o împarțeală corectă, care să reflecte realitatea din timpul căsătoriei.

În urma unei programări poți beneficia de o consultație în urma căreia un avocat specializat în partaj îți va putea răspunde în condiții de confidențialitate maximă la toate întrebările care te frământă și te va lămuri cu privire la partajul bunurilor comune dobândite în timpul căsătoriei.

Enumerăm o parte din acțiunile întreprinse de către un avocat specializat în partaj pe toată durata desfășurării procesului de partaj:

-consultație juridică inițială, analiza cazului și stabilirea pașilor ce trebuie urmați, inclusiv actele ce trebuie pregătite pentru introducerea acțiunii(dovada achitării taxei judiciare de timbru și a timbrului judiciar, acte doveditoare privind proprietatea bunurilor, etc.).
-redactare acțiune partaj și formare dosar partaj pentru depunere la instanță.
-redactare apărări prin întâmpinarea la acțiunea de partaj depusă de partea adversă.
-redactare solicitări proprii prin cererea reconvențională la acțiunea de partaj depusă de partea adversă.
-asistență și reprezentare pe toată durata procesului la stabilirea obiectivelor de expertiză și a eventualelor obiecțiuni la raportul de expertiză.
-asistență la punerea în executare a hotărârii de partaj după rămânerea definitivă a acesteia.