SUNA ACUM PENTRU O CONSULTATIE JURIDICA DE INCREDERE, REPREZENTARE IN CAUZE PENALE, CIVILE, DIVORTURI, PARTAJE, DESPAGUBIRI ACCIDENTE AUTO, MALPRAXIS & ALTE DOMENII

Drept penal

Ai fost reținut și există riscul să fii arestat preventiv ?
Ai fost citat pentru a fi audiat într-un dosar penal și nu știi ce va urma ?
Ai depus în calitate de persoană vătămată o plângere penală care tergiversează, existând riscul ca dosarul să se închidă cu o clasare ?

În această situație ai nevoie de un avocat specializat în drept penal care sa iti ofere consultanță și asistență juridică calificată, împreună cu care să stabilești cea mai bună strategie în condiții de confidențialitate.
Nu uita că situația se poate înrăutăți dacă nu îți angajezi la timp un avocat, iar consilierea preventivă te poate ajuta să economisești timp și totodată bani.
Lipsa unui avocat specializat în drept penal care să-ți evalueze în mod obiectiv situația și să îți spună sincer ceea ce trebuie făcut, poate duce din păcate la o sentință nefavorabilă.

Experiența dobândită în timp în diverse medii juridice cum ar fi parchetul, instituțiile cu atribuții juridice sau poliția, precum și familiarizarea acestuia cu mecanismele și procedurile penale, contribuie la înțelegerea perfectă a situațiilor și-i conferă unui avocat specializat în drept penal capacitatea de a adopta cea mai bună apărare strategică în beneficiul clientului.

Un avocat de drept penal oferă asistență, consultanță și reprezentare pe toată durata procesului penal, începând cu faza de urmărire penală, când dosarul este instrumentat de către organele de cercetare penală (Poliție, Procuratură, Parchete Militare, D.I.I.C.O.T., D.N.A.), iar mai apoi în fața instanțelor de judecată (Judecătorie, Tribunal, Curte de Apel sau Înalta Curte de Casație și Justiție).

Pe toată durata procesului penal, un avocat de drept penal va reuși cu ajutorul partenerilor săi și sprijinit de o echipă de specialiști formată din experți judiciari, medici specialiști, experți fiscali și contabili autorizați, să acționeze operativ și să-ți apere interesele cu profesionalism într-o serie de situații foarte complexe si diversificate implicând infracțiuni de corupție, crimă organizată, infracțiuni informatice, delapidare, trafic sau consum de droguri.

Enumerăm o parte din acțiunile întreprinse de către un avocat specializat în drept penal pe toată durata procesului penal:
-asistență la cererile de arestare preventivă, cereri de revocare sau înlocuire a măsurilor preventive, contestații împotriva luării, menținerii și prelungirii de măsuri preventive, memorii, cereri de administrare de probe, cereri de constituire de parte civilă și introducere în cauză a părții responsabile civilmente.

Deasemenea, pe parcursul executării pedepsei, un avocat specializat în drept penal va introduce cereri privind schimbarea regimului de executare, liberarea condiționată, obținerea grațierii, prescripția răspunderii penale sau a executării pedepsei, contestații la executare, cereri de contopire a pedepselor sau pentru întreruperea, respectiv amânarea executării pedepselor.

Totodată, un avocat specializat în drept penal elaborează căile de atac contra soluțiilor de clasare ale procurorului, formulează plângerile penale către organele competente și reprezintă partea civilă în procesul penal în fața tuturor instanțelor competente.

Poți apela la un avocat specializat în drept penal în Bacău, și nu numai, pentru a fi apărat în mai multe probleme care țin de dreptul penal precum furtul, tâlhăria, înșelăciunea, gestiunea frauduloasă și delapidarea, falsul în acte oficiale sau înscrisuri sub semnatură privată, corupție (dare și luare de mita, trafic de influență, acceptarea de foloase necuvenite), trafic sau consum de droguri, criminalitate informatică, trafic de persoane și proxenetism, omor, ucidere din culpă, evaziune fiscală, spălare de bani, bancrută frauduloasă, vătămare corporală gravă, conducere sub influența drogurilor și băuturilor alcoolice, conducere fără permis și alte infracțiuni incluse în legea penală.